Termékek
Több mint 22 gyártóval állunk közvetlen kapcsolatban. Az alábbi válogatást a "vezető" termékeinkből állítottuk össze.

Vénusz

A "VÉNUSZ" irodabútor-család az egyik legkiválóbb laminált felületű magyar termék, mely európai színvonalú elemválasztékkal és színválasztékkal bír. Az asztalok tetőlapjai és lap-lábai egyaránt 28 mm vastag anyagból készülnek. Designja egyformán alkalmas vezetői- és munkatársi irodák berendezésére.

Stylus

A "STYLUS" finom megmunkálású, nemes faanyagokból készült minőségi, elegáns és klasszikus magyar iroda- és lakásbútor a hagyományokat kedvelő ügyfeleinknek.

Ewood

Az "EWOOD" az igényes bútorgyártás tradícióját örző, színvonalas EGYEDI bútorok, a természetes fát kedvelőknek. Exkluzív berendezése irodáknak, otthonoknak és intézményeknek.

Velence - Mozaik - Concordia

A "VELENCE - MOZAIK" elemes bútorcsaládok. Masszív, modern, praktikus lakásbútorok bükk, juhar, arany cseresznye, samoa teak laminált alapanyagokból. A "CONCORDIA" modern formavilágával, merész szilva-, sötét tölgy-fehér színeivel jól illeszthető bármilyen enteriőrbe.


Olasz vezetői és operatív bútorok azoknak, akiknek kiváló minőségre és időtlen designra van szükségük:

Max

A "MAX" a tradicionális irodabútor, különleges minőségű 50 mm-es asztallapokkal, paliszander-, cseresznye-, dió-, antracit színekben.

Lexus

A "LEXUS" kifejezetten a vezetők irodabútora elegáns, kidolgozott vonalakkal. Természetes fafurnérozott anyagból dió- és paliszander színekben.

Edizon

Az "EDIZON" elsősorban vezetői munkahelyek kialakítására alkalmas bútorcsalád. Íves elemei harmonikus megjelenést biztosítanak. Asztalai 12 mm-es üveglappal, vagy 28 mm-es MDF lappal egyaránt rendelhető dió, mahagóni, vagy jávor színekben.

Amiko

Az "AMIKO" számítógépes munkahelyek korszerű berendezése 30 mm-es laminált bútorlapokból, szürke-, cseresznye-, natúr bükk színekben.