Bemutatkozunk
Vállalkozásunk 1993 óta van jelen a magyar bútorpiacon. Fő profilunk az irodabútor-forgalmazás és irodatervezés.
Az általunk forgalmazott termékek rusztikus és modern, laminált- és fafurnérozott vezetői bútorok, munkatársi irodabútorok. Ülőbútoraink az egyszerű görgős irodai munkaszékektől a többfunkciós főnöki fotelig, valamint a vendég- és tárgyalószékektől a bőr ülőbútorokig terjed. Termékskálánkat -a teljesség igénye nélkül- gazdagítja szállodabútor, iskolabútor, kollégiumi bútor, valamint étterem-berendezés és irodai kiegészítők.
Miben segíthetünk Önnek?

Megbízhat minket irodák-, pénzintézetek-, szállodák-, tanintézetek-, éttermek és egyéb intézmények teljes berendezésével. Igényeit megismerve, arculati elemeihez igazodva és anyagi lehetőségeihez mérten, javaslatot teszünk a kijelölt helyiségek berendezésére.

Stratégiai partnereinkkel vállalunk szalagfüggönyözést, árnyékolástechnikai munkákat, kisebb belsőépítészeti átalakításokat és nem utolsó sorban egyedi bútorkészítést.

Felhívjuk figyelmét IRODATERVEZŐI szolgáltatásunkra, mely cégünk egyik fő tevékenysége.
Felkérhet minket kizárólag irodáinak megtervezésére, vagy szakmai tanácsadásra.
Elvállaljuk az Önnek benyújtott ajánlatok áttekintését, összevetését ár-érték-, illetve műszaki tartalom alapján. Sajnos gyakran látunk egyszerű terveket, kalkulációkat magas áron. Melyek nem felelnek meg a funkcionalitásnak és annak a törekvésnek, hogy kellemes munkahelyi környezetet teremtsenek önmaguknak és kollégáiknak. Mi segítünk eligazodni az árajánlatok útvesztőiben és javaslatot tehetünk az optimális megoldásokra.

Egyéb tevékenységeink

Minőségi német szerszám-, szereléstechnikai eszközök-, kötőelemek-, gépek-, vegyi termékek forgalmazása szélesíti profilunkat. Illetve képviselői vagyunk, az ágazat több neves cégének.

A bútorokhoz és egyéb tevékenységeinkhez kötődő komplex szolgáltatás-csomagot és professzionális kiszolgálást ajánlunk megrendelőinknek.

Szolgáltatásaink összefoglalója

- Irodatervezés: "egyszerű" elrendezési terv készítés, látványterv készítés
- Irodabútorok-, ülőbútorok-, egyéb bútorok-, kiegészítők forgalmazása, képviselete
- Egyedi bútorok, konyhák gyártása
- Lakberendezés
- Árnyékolástechnika
- Szerszám-, szereléstechnikai anyagok-, vegyi termékek értékesítése, képviselete és tanácsadás